Pakketten

Waarom klanten naar mij komen?

Ik heb veel verschillende klanten, maar allemaal hebben ze dezelfde vraag. Ze willen graag een logo, huisstijl en een website die past bij het bedrijf wat ze al gestart zijn of nog gaan starten. Het kan ook een merk en/of product zijn natuurlijk. Ik bied pakketten aan waarmee de doelvraag bereikt kan worden. Pakketten die echt aansluiten op jouw vraag.

Welke pakketten heb je?

Ik heb diverse pakketten om je bedrijf zowel offline als online in beeld te krijgen bij je (potentiële) klant. Het “Logo Ontwerp” pakket voor een bedrijfslogo dat de identiteit uitstraalt van je bedrijf. Bij het “Huisstijl Basis” pakket ontwerp ik naast een logo ook een passende huisstijl. Het “Huisstijl Deluxe” pakket is het logo, huisstijl ontwerp en het bedrukken van briefpapier en visitekaartjes voor je bedrijf. Offline in beeld komen is belangrijk en dat kan met deze pakketten.

Om ook online in beeld te komen heb ik het “Huisstijl Exclusive” pakket. Met dit pakket krijg je een logo, huisstijl, drukwerk en website om offline en online in beeld te komen. Online zichtbaarheid is de key op dit moment en in de toekomst. Klanten vertrouwen geven dat jij het beste de klant kunt helpen met het probleem wat ze hebben.

Waar kan ik bestellen?

Je kunt een pakket bestellen door het bestelformulier in te vullen. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken. Een logo, huisstijl en/of website ontwerpen en ontwikkelen dat past bij je identiteit is wat ik graag voor je wil doen.


De pakketten

Een logo maakt jouw bedrijf, merk of product zichtzelf zichtbaar. Het logo is het éérste onderdeel van een huisstijl, maar ook het belangrijkste. Een logo maakt duidelijk wie je bent en wat je doet als bedrijf. Het draagt bij aan herkenning, zodat je bij potentiële klanten in het vizier blijft.

Met het “Huisstijl Basis” pakket ga ik, naast een logo, ook de ontwerpen maken voor een visitekaartje en briefpapier. Dit ontwerp past bij de identiteit van jouw bedrijf, merk en/of product. Dit pakket zorgt voor een uniforme uitstraling van jouw bedrijf.

Wil je jezelf direct zichtbaar maken? Met het “Huisstijl Deluxe” pakket lever ik meteen een setje visitekaartjes, zodat je ook direct in beeld komt bij jouw potentiële klant. Een visitekaartje is belangrijk om in beeld te blijven. Het draait uiteindelijk allemaal om herkenning.

Het “Huisstijl Exclusive” pakket is het meest uitgebreide pakket. Niet alleen offline in beeld bij je klant, maar ook online. Met een passende website, een digitaal visitekaartje, val je op, blijf je in beeld en weet jouw potentiële klant je direct te vinden.