Logo ontwerp

Met het “Logo Ontwerp” pakket maak je jezelf zichtbaar als bedrijf, merk en/of product. Een goed bedrijfslogo laat de kernwaarden en identiteit van je bedrijf zien.

Een bedrijfslogo laten maken

Een bedrijfslogo laten maken is een leuk proces voor mij, maar ook voor jezelf als eigenaar van je eigen (toekomstige) bedrijf. Voordat we starten, hebben we eerst een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij je kernwaarden en de identiteit die je wilt uitstralen naar je klant. Ook bespreken we welke kleuren jou aan spreekt. Deze vraag lijkt heel makkelijk, maar met het zicht op je doelgroep, bedrijf etc. kan het moeilijker zijn dan gedacht. Heb je een bedrijf dat zich bezig houdt met water, dan is blauw een goede keuze. Mensen associëren water bijna altijd met de kleur blauw. Ik wil graag weten wat er in je hoofd omgaat, op het moment dat je denkt aan je bedrijf.

Hoe gaat het proces verder?

Na ons gesprek begint mijn creatieve proces en zal ik binnen vijf werkdagen je de eerste voorstellen presenteren. Nadat je de eerste voorstellen ontvangen hebt, zijn de eerste stappen voor je bedrijfslogo gezet. De volgende stap is de feedbackronde. Je kiest 1 logo uit waar je mee verder wil. Je geeft alles aan, wat je wel aanspreekt en wat niet. Alleen dan kunnen we verder met de volgende stap. Dan komen de kleuren en lettertypen in beeld. Zo werken we verder tot je logo helemaal klaar is.

Een logo dat opvalt!

Wil jij een logo dat past bij de kernwaarden en uitstraling van je bedrijf? Ik kan dit voor je ontwerpen! Gaan we het proces samen aan en het bedrijfslogo maken?
Een logo pakket bestaat uit:

  • Een persoonlijk gesprek om een beeld van het bedrijf te krijgen
  • 3 unieke logo-voorstellen
  • 3 feedback rondes
  • Binnen 5 werkdagen de 1e voorstellen
  • Jij krijgt het eigendomsrecht
  • Geleverd in druk, web & standaard bestand
  • Prijs is exclusief 21% btw en voor 1 uniek logo

€ 195