ZZP Huisstijl

ZZP Huisstijl richt zich hoofdzakelijk op de eenmanszaken, de éénpitters. De mensen die “manusje-van-alles” moeten zijn om hun bedrijf goed te laten lopen. Maar het is onmogelijk voor en mens om alles zelf te kunnen. Het ontwerpen voor een goed logo, huisstijl én een website is daar een onderdeel van. Om dit voor iedereen makkelijk te houden heb ik hier vaste pakketten voor gemaakt. Zo weet je als klant meteen waar je aan toe bent!

Reclametekenaar

Ik ben André Linting en ZZP Huisstijl is ontstaan uit een jarenlange passie voor het grafische vak. Als kereltje van 13 jaar wilde ik dolgraag reclametekenaar worden. Reclametekenaar, zo heette het vak toen nog, omdat alles nog met potlood en papier werd gedaan. Computerprogramma’s als Adobe Photoshop en Illustrator bestonden nog niet. (Oei, wat voel ik mij nu oud…)

Na een aantal gesprekken met de decaan en de tekenleraar kwamen we tot de conclusie dat de Grafische School in Utrecht voor mij de beste keuze zou zijn. Nou, dat vond moeders niet een een heel fijn idee; elke dag op en neer met de trein naar Utrecht. Toen bracht zij mijn tweede passie ter sprake: koken! Dus kleine Dré ging de keuken in!

Toch bleef het grafische vak kriebelen en als autodidact heb ik mijzelf het vak “als hobby” aangeleerd. Achteraf gezien erg handig met een eigen bedrijf (Oesterkrakers) en een ondernemende partner (Sensalife)…

ZZP Huisstijl was geboren

De hele corona crisis gooide op 15 maart 2020 alles in de war. Mijn goed gevulde agenda, als eventcateraar, was in één klap leeg en ik moest op zoek naar een andere manier om mijn inkomsten veilig te stellen: ZZP Huisstijl was geboren!

Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites is waar mijn hart ligt. Een bedrijfslogo maken is een leuk proces wat ik samen aan ga met de klant. Vanuit daar zal ik een huisstijl ontwerp maken en drie unieke huisstijl voorbeelden voorleggen.

Vaste pakketten

Om elke klant snel en goed te kunnen helpen maak ik gebruik van vast pakketten. Voor een logo, huisstijl en/of website voor je bedrijf, merk en/of product. De huisstijl ontwerp kosten vind je bij het “Huisstijl Basis” pakket, het “Huisstijl Deluxe” pakket en het “Huisstijl Exclusive”pakket. Maar ook voor alleen een website kan je prima bij mij terecht!

Er zijn drie feedbackrondes, zodat ik een mooi en passend logo en huisstijl kan ontwerpen die past bij de identiteit van uw bedrijf, merk en/of product.

Wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met mij op!