Portfolio

m.o.o.b. (made out of buttons)

Marjolijn creëert sieraden met authentieke knopen van Chanel. Deze sieraden worden exclusief verkocht via haar webshop. De webshop draait volledig op het systeem van WooCommerce. Dit systeem is makkelijk bij te werken via WordPress én via een speciale app op telefoon of tablet!
www.moobdesign.nl


Oesterkrakers

Oesterkrakers is sinds eind 2013 dé cateraar op het gebied van oesters. Op menig (food)festival, markt en bruiloft een graag geziene gast. Dit is mijn eigen bedrijf en heb dan ook de volledige huisstijl en website zelf ontwikkeld. De maritieme stijl van de mobiele oesterbar komt volledig terug in de (digitale) huisstijl.
www.oesterkrakers.nl


Sensalife

Toen mijn vriendin Petty begin 2020 het besluit nam om haar eigen praktijk als voedingscoach te gaan starten heb ik haar uiteraard volledig in gesteund. De groene kleur in haar huisstijl staat voor gezondheid en puur. Zij begeleidt mensen naar een gezondere levensstijl en met de strijd tegen het overgewicht.
www.sensalife.nl


Linting Schilderwerken

John Linting is een echte vakman! Gekscherend ook wel de Rembrandt van Rijn onder de huisschilders genoemd. Met kwast en rollers maakt hij Alphen aan den Rijn en omgeving stukken mooier. De bruine kleur in zijn logo straalt dit ook uit: vakmanschap met een grote liefde voor zijn ambacht!
www.lintingschilderwerken.nl


Vuur & Smaak

Een nieuw barbecue concept wat ik heb ontwikkeld tijdens de corona crisis. Als backup voor als de grote festivals nog even op zich laten wachten, maar kleine cateringklussen wel weer mogelijk zijn. De mooie ronde letters stralen uit dat barbecue op gastronomisch niveau gewoon mogelijk is!
www.vuurensmaak.nl (nog in ontwikkeling)


Dré Horecadiensten

Als freelance horecaman ben ik in 2010 gestart. Het logo is afgeleid van een logo wat je vrijwel terugvind op alle plastic bakjes waar je voedsel in kan bewaren. Dat is ook de achterliggende gedachten: niet alleen in te huren als kok, maar voor alle werkzaamheden die de horeca rijk is.